Fredag

Vad händer ikväll??

Jag är faktiskt sugen på att dricka men känner mig inte så speciellt party men det kanske kommer efter några bärs!
Igår chillade jag hos Johan.. vi kollade på filmen Dan In Real Life, den va skön!
Nu har jag haft alla mina körlektioner & allt har gått jättebra!

Hittade 2 roliga bilder på min mobil också..


Bild 1 - Från en förfest inne i Forumgallerian. 
image43
Johan & Hoger förkrökar samtidigt som dom får massage.. HELT OK!

Bild 2 - Från när jag & Sabina gick 2 mil.
image44
Sabina gör en ful min!



Jag är glad!

En liten update:

Lördag - I lördags var jag och Shivan på bio och såg Jumper , jag diggade den! För dom som inte vet vad det är för film så handlar den om en snubbe som en dag kommer på att han har förmågan att teleportera sig var han vill i världen med hjälp av en tanke. Fan när man lämnade biosalongen så önskade man att man kunde göra likadant, det hade varit supercoolt!

Söndag - Beställde äntligen en ny kamera!! Det blev en Olympus fe-250 8mpix. Paparazzin is back! Fast än så länge är den Sabinas eftersom att jag är rätt pank at the moment så ska jag så småningom köpa den av henne men jag är ändå sjukt glad!

Imorgon - Då ska jag övningsköra igen! Kändes som att det gick jävligt bra sist med tanke på att jag inte kört sen min förra uppkörning i Dalarna i somras. Min lärare bekräftade också att jag var duktig så det var kul att höra! Jag fick köra i stan, E4:an och lite i luthagen. Jag undrar vart jag får köra imorgon.. jag HATAR landsvägskörningen när man ska svänga och vända för jag tycker att det är ett jävla stressmoment (fast endast på uppkörningen) dock!
Annars är det rätt lugnt.
Imorgon har jag även planerat lite shopping, fick ju 20% rabatt på H&M av Sabina så jag tänkte dra förbi och tjacka ett par jeans. That was all for now!

Magnus.


Helenas Blogg

406642-41
Klicka på bilden för att se Helenas nya bloggdesign! Enjoy.

Fuck!

Hello everybody! (haha som att någon läser min blogg?)

Igår drog jag till Carlos på kvällen.. Dan & Sammy kom också dit.. vi började dricka bärs sen drog Sammy hem och vi andra drog till Svenssons.. där träffade jag Jonte, Wille, Filip och massa andra polare så det var kul!

Idag har jag mått skitdåligt så jag kände att jag var tvungen att skippa gokarten som jag skulle på idag.. så jävla kefft! Alla hade säkert skitkul där borta! Aja det kommer väl fler tillfällen hoppas jag..

Pappa kom hem med en kasse alkohol till mig idag också haha! Vet inte vart han fått det ifrån men det var 1 liter absolut vodka & 1 liters burkar med bärs.. så jävla nice!

Snart ska jag sätta igång med Helenas blogg.. jag lägger in en bild på designen och en länk till hennes blogg när den är klar!

Peace.


Kanye West Live -08


Grymt uppträdande av Kanye West med Stronger & en ny version av Hey Mama!

Min nya bloggdesign. (nästan klar)

406642-32

Har suttit hela natten med mitt kreativa sinne & lyckats skapa en ny bloggdesign åt mig själv!
Svart funkar ju alltid så körde på det.. men den är inte helt klar för det är massa småfix som måste ordnas men det har jag ingen ork för nu.. enjoy my new work!

Funderar på att göra en ny bloggdesign.

Fan jag är lite sugen på att göra en makeover på min blogg.. får se om jag orkar ge mig in i det projektet snart!

Detta har hänt:

Torsdag - Alla hjärtans dag.. jag och Sabina åt god mat & dessert.. riktigt mysigt! Fick lyxig choklad och coconut showercream från Body Shop av älsklingen.. aaaaw she's so sweet! Hon ska få present från mig senare :)

Fredag - Efter att Sabina hade slutat jobba så åkte vi till Sävja och hämtade ut hennes nya laptop.. hon ville ha hjälp att installera den o grejjer..

Lördag - Melodifestivalen.. haha ja jag vet att jag är en toffel!

Söndag - Jag och Sabina tog en promenad.. 2 mil.. det tog 3 timmar!

Imorgon - Då ska jag till Anderssons trafikskola och boka körlektioner igen.. har inte kört bil sen i somras så känner att jag måste få in vanan igen.. körkort please be mine soon!

Aaaaaaah!

Lördag - Anna hade födelsedagsfest! Jag & Säb tänkte inte dra ut.. vi drog ut! Anna hade fixat massa goda pajjer.. jag åt inget! Fan sysslar jag med? Haha.. aja hur som helst så var det trevligt hemma hos Anna.. lite spårning ute på Platina.. fast den här gången var det min kära syster som spåra lite men det var rätt kul! Kul att träffa Martin igen by the way..

Söndag - Ångest!

Måndag - Chillade med Säb. Var på arbetsförmedlingen.

Tisdag - Chillade med Säb. Var på arbetsförmedlingen.

Onsdag - Klippte Jonte.. drog till Williams och drack bärs med Jonte, Felix & Wille.. det var nice! Chillade med Carlos senare på kvällen..

Ciao.

1 veckas bloggtorka!

Detta har hänt:

Lördag - Först drog jag till Kotten.. började dricka bärs.. sen drog jag över till Felix.. drack bärs och nån skum absint? Blev full.. vi drog till Bj.. jag snackade med en gammal polare som bjöd på bärs.. Sabina ringde.. hon ville att vi skulle dra hem.. hon bjöd på maxmat.. jag blev glad.. vi tog en taxi hem.. vi "sov".. haha!

Söndag - Tisdag - Slappdagar.. inget hände!

Onsdag - Chillade i butiken (Frita La Vincha) med Sabina..

Torsdag - Drog till Stockholm.. pappa bjöd på kinamat..

Fredag - Sabina kom hit med massa godis & läsk.. vi såg lite på Let's Dance.. hjälpte Sabina att köpa en bärbar dator..
 
Magnus.

Birgerfredag.

image24

Heeeey!
Igår drog jag, Johan, Teisanu & Jonatan på förkrök hos Holte.. sen bar det av till People men vakterna där har någon beef med Johan så han blev tillsagd att lämna lokalen när vi stod i garderoben.. helt skadat!
Skönt ändå för stället SUGER!!
Vi bestämde oss för att dra till BJ.. där inne fick jag massa fishermanshots och rom&cola o bärs av Johan.. riktigt schysst!
Blev rätt berusad men inte urspårad så det var skönt.. fan det kanske blir en ny utgång ikväll igen!
Aja.. cheers!

RSS 2.0