UPDATE


JOBB:
Sist jag skrev så var jag sjuk och hade planer att ta mig ner på rekryteringsmässan.. jag tog mig aldrig dit eftersom att jag mådde pissdåligt! Däremot så provade jag att söka som lastare så jag skickade in mitt cv och efter någon dag så ringer dom från Arlanda och vill att jag ska komma på intervju! Det skulle bli min absolut första jobbintervju så jag var ju måttligt nervös!! Hur som helst så gick det riktigt bra på intervjun.. jag kände mig konstigt nog väldigt avslappnad och inte så nervös när det väl kom till kritan..


Efter en vecka.. på min födelsedag så ringer dom och säger att det gick jättebra och att dom ville att jag skulle börja utbildningen den 21 april.. men innan det skulle jag göra engelskatest på Berlitz i Stockholm, securitytest på deras hemsida, göra en hälsoundersökning på HMS samt träffa en ergonom.

Allt det är klart nu så jag ska börja min utbildning snart sen blir det till att slita som ett djur på Arlanda!!
Jag hoppas att jag kommer trivas med jobbet även fast jag vet att det kommer bli jävligt TUNGT och helt sjuka arbetstider..

FÖDELSEDAG:
Efter massa tårta m.m. hemma så bestämde jag mig för att åka till Stockholm & träffa Shivan.. han fyller år dagen efter mig så vi brukar fira tillsammans.. när jag kom till Sthlm så drog vi genast till bolaget och inhandlade massa alkohol.. sen hem till honom på Östermalm.. min kusin kom och plockade upp oss och det bar av till kusinens nya lägenhet.. säger bara shiiit vilken lya han har !!! Lägenheten var på 100 kvm med biorum, plasmaskärmar, alla de senaste spelkonsolerna.. allt var splirrans hi-tech och helt nyproducerat.. jag stortrivdes där! Så vi söp oss fulla och gick loss på spelen i biorummet :P haha kanske borde lägga till att jag fyllde år på en tisdag därav blev det ingen utgång men jag hade trevligt ändå!

BORTGÅNG:
Min familj fick en katt när jag var 5 år.. och han har varit en mycket nära vän sen dess.. hans namn var Oliver och den snällaste och keligaste katt jag någonsin träffat.. han älskade alla människor (var lite rädd för småbarn som ville dra honom i svansen) men bortsett från det! Han blev verkligen en familjemedlem som tog väldigt mycket plats och han bjöd på väldigt många skratt..
Allt gick så snabbt.. på lördagen var allt som vanligt men på söndagen var något fel.. Oliver kunde inte gå rakt.. det var precis som att han tappat balanssinnet.. han vinglade fram och var jätteseg.. inte alls den vanliga Oliver!
Mamma trodde att han kanske hade fått hjärnblödning så hon ringde veterinären i Ultuna.. och eftersom att Oliver var så gammal.. (han skulle fylla 17 år nästa månad) så bestämdes det att han skulle avlivas.. det blev den tuffaste dagen i mitt liv.. det kändes så himla sorgligt att behöva ta farväl till en som varit så nära i nästan hela mitt liv.. jag skulle kunna skriva så många detaljer om den här händelsen men jag väljer att inte göra det  för det river verkligen upp ett stort sår.. Jag hoppas att du har det bra var du än befinner dig nu Oliver! Jag kommer aldrig glömma dig..

Magnus


RSS 2.0